Vrijwilligers Advendo

dooradmin

Vrijwilligers Advendo

Zoals jullie misschien al hebben gemerkt en gezien gaat het goed met de klussen die te doen zijn bij onze manege, we merken duidelijk verschil , de klussen zijn nu wat meer verdeeld en dat geeft gelukkig een beetje lucht!

Jullie hebben hem misschien al zien rondlopen maar we hebben een nieuwe vrijwilliger hij heet Rob. Hij komt op maandagavond en donderdagavond diverse klussen doen op de manege. Inmiddels heeft nog een vrijwilligster zich aangesloten bij onze vereniging haar naam is Aline. Zij komt op dinsdagmiddag en vrijdagmiddag een poosje helpen.

Binnenkort zal ik de nieuwe vrijwilligers vragen om zich voor te stellen in het Advendo Naisje dat is misschien wel leuk om ze beide een beetje beter te leren kennen. We hopen dat ze leuke en gezellige tijd gaan hebben bij Advendo en dat ze lang blijven!

Margriet en Silke draaien inmiddels al een poosje druk mee in ons rooster voor het voeren van de paarden en pony’s. Wij zijn ook erg blij met deze twee dames omdat we met meer mensen allemaal wat minder vaak op het rooster staan om te voeren.

Ook de inzet van de ouders en kinderen begint steeds meer op gang te komen en dat is erg fijn om te merken. Veel ouders en kinderen pakken nu spontaan de mestvork en kruiwagen en gaan aan de slag of gaan gewapend met een sopemmer, zwabber of stofzuiger de klusjes te lijf.

Over de auteur

admin administrator